Trouwfotograaf Naarden

Als je op deze pagina bent gekomen, ben je ongetwijfeld op zoek naar een trouwfotograaf die bekend is in Naarden en omgeving. Komt dat even goed uit: ik ben niet alleen opgegroeid in het Gooi, maar woon er (na een uitstapje naar Amsterdam) ook weer inmiddels!

Naarden-Vesting is voor mij slechts een kort stukje met de auto (of met lekker weer op de fiets zelfs), en ik fotograaf hier dan ook vrij regelmatig een bruiloft met groot plezier. Met dermate veel plezier zelfs, dat ik heb besloten hier een aparte pagina aan te wijden, want dit prachtige vestingstadje is ├Ęcht een heel bijzondere plek om je bruiloft te houden. 

Natuurlijk laat ik je hier trouwfoto’s zien die gemaakt zijn op de bruiloften die ik hier heb gefotografeerd, maar ik geef ook een paar tips voor mooie trouwlocaties waar je je bruiloft kan vieren of waar je mooie trouwfoto’s kan maken. Als trouwfotograaf kan ik niet anders dan enthousiast worden van Naarden (en dat heeft echt niet alleen met mijn heel korte reisafstand te maken ;)) en ik hoop dat je hierdoor inspiratie opdoet om ook jullie bruiloft te vieren in Naarden! 

Bruidsfotografie in Naarden

Ok, even vooropgesteld; ik ben persoonlijk niet zo’n enorme fan van de titel ‘bruidsfotografie’ omdat het naar mijn mening wat te beperkt is (er is ook nog immers een bruidegom, of twee zelfs), maar hiermee wordt vaak de klassieke fotoshoot bedoeld. En natuurlijk wil ik wel graag wat vertellen over de fraaiste plekken voor het maken van mooie trouwfoto’s in Naarden! Gelukkig is dat geen probleem; het hele stadje is bijna een soort open-lucht museum. Als trouwfotograaf kun je hier zeker goed uit de voeten!

Uiteraard zijn de befaamde vestingwallen een prachtige setting. Er zijn diverse plekken waar je de wallen op kan, met wandelpaden bovenop, en afhankelijk van de plek heb je een schitterend uitzicht over de wallen of juist de vesting. Het zijn overigens zandpaadjes en niet altijd even goed begaanbaar, dus neem praktische schoenen mee!

De Utrechtsepoort is een oude stadspoort, met daarachter een fraai bruggetje en wandelpad. In de Vesting zelf zijn er talloze charmante straatjes te vinden, met hier en daar zelfs een fraai (publiekelijk toegankelijk) hofje. 

Trouwlocaties Naarden

Als je gaat trouwen in Naarden, wil je natuurlijk ook een mooie locatie hebben. Het oude Stadhuis van Naarden is heel populair, en met een reden! Dit Rijksmomument uit 1601 ziet er van buiten al prachtig uit, en de mooie hal binnen en de zaal waar het huwelijk wordt voltrokken mag er ook zijn. De Grote Kerk aan de overkant is een schitterend decor voor kerkdiensten, en bovendien prachtig licht van binnen.

Maar er zijn ook voor borrel, diner en feest mooie opties. Een favoriet van mij is Acquavite, niet alleen omdat het een heel leuke, vriendelijke plek met heerlijk Italiaans eten is, maar ook omdat het schitterend is gelegen in de oude vestingwallen en achter een prachtige optie heeft om buiten te borrelen en taart te eten. 

Het Arsenaal mag ook niet ontbreken natuurlijk; net zo’n fijne plek en ook voor een groter feest of diner een fijne optie, met prachtige binnentuin. 

Daarnaast zijn er nog diverse mooie gelegenheden in de Vesting (en daarbuiten) voor taart/borrel/diner/feest. Voor ieder wat wils! 

Portfolio trouwfoto’s Naarden

Hieronder kun je een paar voorbeeld foto’s vinden van mijn werk als trouwfotograaf in Naarden.  Onder de slideshow kun je een link vinden om contact op te nemen als je graag meer wil weten!

Meer weten over de mogelijkheden?