Trouwfotografie op Kasteel de Hooge Vuursche

Als trouwfotograaf een bruiloft fotograferen op Kasteel de Hooge Vuursche in de bossen bij Baarn is altijd een feest. Een unieke locatie waar het maken van een mooie trouwreportage bijna vanzelf lijkt te gaan!

Natuurlijk helpt het prachtige gebouw met mooi invallend licht en de bijbehorende schitterende tuin met fontein. Maar de vriendelijke ontvangst zorgt, samen met de ligging middenin het bos en het feit dat de gasten eenmaal aangekomen niet meer hoeven te verplaatsen, voor een heel ontspannen sfeer bij iedereen. 

trouwfotograaf bruiloft Hooge Vuursche Kasteel

Ook is het makkelijk bereikbaar vanaf de grotere steden en het vliegveld, een reden wellicht waarom ik hier ook veel internationale bruiloften heb. Dat was ook het geval bij deze mooie bruiloft, met veel gasten niet alleen vanuit de UK maar ook vanuit andere hoeken in de wereld. Het is altijd leuk om de mix van gasten en de sfeer hieromheen vast te leggen. 

Zo ook bij de bruiloft van S&M op Kasteel de Hooge Vuursche. Voor mij en second shooter Rianne begon de dag dan ook daar ter plekke, waar – na het moment dat dit lieve stel elkaar voor het eerst buiten zag – we direct een fotosessie deden. Het was mooi weer en met de prachtige herfstkleuren (dit is oktober) kwam dat heel mooi uit! In de zomer kan een shoot meer midden op de dag nog weleens erg hard licht opleveren (en het kan warm zijn), maar dat is in deze tijd van het jaar geen probleem. 

In de tussentijd hadden alle gasten zich ook verzameld en kon de ceremonie beginnen. Deze werd binnen gehouden, en hiervoor heeft de Hooge Vuursche een prachtige zaal beschikbaar met heel mooi licht. Na de ceremonie was het tijd voor borrel, taart, een heerlijk diner en als afsluiting een knallend feest.

En als er iets is waar wij fotografen van houden, is het wel een knallend feest met zoveel mogelijk mensen op de dansvloer! Het liefste staan we middenin de actie zodat je ook echt het gevoel hebt erbij te zijn. Voor wie zich afvraagt of het zin heeft de fotograaf ook het feest vast te laten leggen: jazeker. Dat hoeft echt niet de hele avond te zijn, maar een impressie is wel leuk. Omdat we gebruik maken van flitslicht (meestal 3 of 4) aangestuurd met radio zenders kunnen we ook dit deel van de dag mooi en fraai vastleggen. 

Geniet van de highlights van de trouwreportage van deze bruiloft bij de Hooge Vuursche! 

trouwfotograaf bruiloft Hooge Vuursche Kasteel trouwfotograaf bruiloft Hooge Vuursche Kasteel trouwfotograaf bruiloft Hooge Vuursche Kasteel trouwfotograaf bruiloft Hooge Vuursche Kasteel diner bruiloft Hooge Vuursche Kasteel trouwfeest kasteel hooge vuursche

Meer foto's zien of meer weten over de mogelijkheden?