Trouwen in Naarden-Vesting (stadhuis & Acquavite)

Een prachtige plek als trouwfotograaf om je werk te doen is het mooie Naarden Vesting. Er is een prachtig oud stadhuis waar veel huwelijken worden gesloten, en de omgeving biedt veel mogelijkheden voor het maken van mooie trouwfoto’s. Ook zijn er genoeg plekken voor de receptie, diner of feest van de bruiloft. Eén van mijn favoriete locaties is Restaurant Acquavite, in de oude vestingwallen. 

Deze trouwreportage van de bruiloft van J&M vond ook voornamelijk plaats in Naarden. De dag begon al daar, bij het huis van dit lieve stel waar de bruidegom zich klaarmaakte. Nadat ik en mijn second shooter daar een paar mooie beelden hadden gemaakt gingen we naar het ouderlijk huis van de bruid waar zij zich klaarmaakte, en alle daggasten klaarstonden voor ontvangst van de bruidegom. De ‘first look’ was zoals altijd weer een heerlijk mooi moment! 

Hierna hadden we tijd voor een fotosessie (met de hei heel mooi in bloei en Naarden Vesting zelf als achtergrond), waarna het tijd was voor aankomst en ceremonie in het oude Stadhuis van Naarden. Een schitterende plek met veel historie, waar ik dan ook graag kom als trouwfotograaf. De buitengewoon ambtenaar had er een buitengewoon leuk en persoonlijk verhaal van gemaakt, met veel interactie met de aanwezige gasten. Dat is altijd mooi om te zien en het levert bovendien mooie foto’s op!

Hierna vertrok het hele gezelschap, inclusief ondergetekende, richting Acquavite. Geen hele zware opdracht want als het twee minuten lopen is, is het al veel! Wat fijn is aan Acquavite is dat het zowel binnen als buiten (tussen de oude vestingwallen) een fraaie en sfeervolle locatie is. Het weer was prachtig die dag, dus alles vond eigenlijk buiten plaats. Na een heerlijke receptie konden we nog even gebruik maken van het mooie licht aan het einde van de dag voor een paar laatste foto’s. 

Graag deel ik wat hoogtepunten van de trouwreportage van deze bruiloft. Kijk mee en geniet! 

trouwfotograaf Naarden Stadhuis Acquavite trouwfotograaf Naarden Stadhuis Acquavite trouwfotograaf Naarden Stadhuis Acquavite trouwfotograaf Naarden Stadhuis Acquavite trouwfotograaf Naarden Stadhuis Acquavite trouwfotograaf Naarden Stadhuis Acquavite

Meer foto's zien of meer weten over de mogelijkheden?