Trouwen op Kasteel de Hooge Vuursche

Als trouwfotograaf kom ik graag en regelmatig op Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn, een schitterende locatie middenin het bos. Dit fraaie oude landhuis heeft in de loop der jaren verschillende bestemmingen gehad en wordt nu onder andere gebruikt voor bruiloften. 

Niet alleen de locatie is zeer fraai, maar de schitterende tuin (met fontein) en omgeving ook. Doordat het binnen ook erg mooi is, is het een uitstekend geschikte locatie om zowel binnen als buiten te trouwen. Binnen zijn de ruimtes erg mooi door het natuurlijke licht; buiten is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor het terras een stoelopstelling te maken of zelfs tenten neer te zetten. Wat ook fijn is, is dat de Hooge Vuursche geschikt is voor zowel kleine als hele grote gezelschappen. En het belangrijkste: het is een erg gastvrije trouwlocatie, met veel persoonlijke aandacht en vriendelijke mensen. 

Een goede reden om Hooge Vuursche als trouwlocatie te kiezen is dat in principe de hele dag hier kan plaatsvinden, van voorbereidingen tot en met het feest. een locatie als deze te kiezen: in principe kan hier de gehele dag plaatsvinden. Omdat het ook een hotel is, zou je hier als bruidspaar en gasten ook de dag ervoor en na het feest kunnen overnachten. 

S&N trouwden in oktober. Een periode die ikzelf altijd prettig vindt vanwege de mooie zachte kleuren in de omgeving. De dag begon bij het vastleggen van de voorbereidingen van bruid en bruidegom, die niet al te ver bij elkaar vandaan waren in de ochtend. Ze zouden elkaar pas voor het eerst zien bij de Hooge Vuursche, waarna we direct een fotosessie konden doen. Het voordeel als vrij vroeg op de dag wordt gedaan, is dat daarna de rest van de dag lekker met de gasten kan worden doorgebracht zonder onderbreking. En omdat het in oktober is, heb je ook geen last van te vel zonlicht midden op de dag. De ceremonie was erg mooi en met veel persoonlijke aandacht.

De rest van de dag was heerlijk ontspannen en werd afgesloten met een spetterend feest. 

Graag laat ik wat hoogtepunten van deze bruiloft op Kasteel de Hooge Vuursche zien. Veel kijkplezier! 

trouwfotograaf Hooge Vuursche Kasteel Baarn trouwfotograaf Hooge Vuursche Kasteel Baarn trouwfotograaf Hooge Vuursche Kasteel Baarn trouwfotograaf Hooge Vuursche Kasteel Baarn trouwfotograaf Hooge Vuursche Kasteel Baarn

Meer foto's zien of meer weten over de mogelijkheden?